Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00
Sporten Met Je Smartphone

Mensen gebruiken smartphones iedere dag om het leven een stuk leuker en gemakkelijker te maken. Een smartphone biedt ongelooflijk veel mogelijkheden, en ontwikkelaars bedenken dan ook de meest opmerkelijke apps (applicaties). Zo worden ook applicaties ontwikkeld die je kunnen helpen bij het verbeteren van je workout!

Op deze pagina vindt u overzicht van smartphone accessoires die in combinatie met je telefoon kunt gebruiken om je workout te optimaliseren. Ook geven we een paar voorbeelden van applicaties voor je smartphone die iedere sporter zou moeten hebben!De beste sport (smartphone) accessoires


Om veel van de sportapplicaties goed te kunnen gebruiken, zijn bepaalde accessoires voor je smartphone nodig. Bij hardlopen is een comfortabele sportarmband zeker geen overbodige luxe! Hieronder vindt je dan ook een paar essentiële accessoires om te kunnen sporten met je smartphone.


comfortabele sportarmband Comfortabele Sportarmband

Wil je gebruik maken van apps zoals “sportstracker” of “Polar Beat”, dan is een handige en comfortabele manier om je toestel mee te nemen tijdens het sporten geen overbodige luxe. Deze handige sportarmband biedt de oplossing!

Normaal: € 21,95
Nu: € 11,95

bestelknoppen
Otterbox Pursuit 40 Case

Tijdens een survivaltocht in de bergen heeft u niet tot nauwelijks bescherming voor uw telefoon of tablet. Hiervoor heeft Otterbox echter de ideale oplossing! Met deze Pursuit 40 case is je telefoon altijd veilig opgeborgen.


Nu: € 24,95

bestelknoppen
Otterbox Pursuit case 40
Jabra Active Headset Jabra Active Headset Yellow

Deze Jabra Active is speciaal ontworpen voor de sportieve en atletische mensen onder ons. De headset is perfect om muziek mee te luisteren en gesprekken mee aan te nemen tijdens een intensieve workout!


Nu: € 24,95

bestelknoppen
Jabra Sport Headset

Geniet van de ultieme vrijheid met de Jabra Sport Plus. Deze headset is spatwaterdicht en kan goed tegen een stootje. Ook kunt u rekenen op zeer heldere muziek kwaliteit tijdens uw sportieve activiteit!


Nu: € 29,95

bestelknoppen
Jabra Sport Headset
Polar LS-14 Hartslagmeter Polar Bluetooth Hartslagriem LS-14

Als sporter wilt u uw prestaties zo goed mogelijk vast kunnen leggen. Deze Polar Bluetooth Hartslagriem LS-14 kan u hierbij helpen om nauwkeurig uw hartslaginformatie in realtime op uw compatibele toestel weer te geven.

Normaal: € 79,95
Nu: € 69,95

bestelknoppen


De beste sport apps


Wil je het beste uit je workout halen? Dan zijn er voldoende applicaties voor je tablet of smartphone die je kunnen coachen en helpen bij het optimaliseren van je oefeningen. Hieronder vindt je een aantal van de beste sport applicaties voor je smartphone op een rijtje!

Polar Beat App Polar Beat

De Polar Beat is een slimme training partner voor je iPhone! Samen met deze applicaties kun je eenvoudig trainingsdoelen bereiken. De app helpt je bij het plannen, trainen en analyseren van je oefeningen.

Naast de kilometers die je loopt, calorieën die je verbrandt en tijd die je loopt, is het ook mogelijk om je hartslag te meten! Hiervoor is het wel nodig om een Polar hartslagmeter aan te schaffen. Het voordeel van het meten van je hartslag, is dat je doelgericht kunt trainen. De Polar Beat applicatie geeft aan wanneer je hartslag te laag, of juist te hoog is om een bepaald doel te halen.

polar h7 hartslagmeter
Playbook For Coaches

Doe je aan een teamsport en wil je snel en eenvoudig nieuwe strategieën bespreken met je teamgenoten, dan kun je dit het beste doen met de app “Playbook For Coaches”. Met deze handige app geef je een makkelijk visueel beeld van hoe een bepaalde strategie moet worden uitgewerkt, zodat dit later succesvol kan worden geïmplementeerd!

Deze app is geschikt voor sporten als basketbal, voetbal, tennis, volleybal hockey en nog veel meer! Let er wel op dat je jouw iPad goed beschermd tegen snel vliegende ballen, daarom raden wij in combinatie met deze app een extra sterke Trident Case! ipad trident case

playbook for coaches
Strava Applicatie Strava

Wil je kijken of jij sneller en verder kunt rennen of fietsen dan andere in de wereld? Dan is de Strava app perfect voor jou! Deze app houdt je workout bij op GPS basis en ziet naast waar je fietst of rent, ook hoe snel je bent! Via de online website van Strava, kunt je eigen statistieken vergelijken met die van anderen.

Ben je van plan om deze Strava app te gebruiken op de fiets? Dan adviseren wij het gebruik van een handige fietshouder. Met de houder bevestigd je jouw telefoon eenvoudig aan het stuur van je fiets, en kun je real-time je progressie checken.

universele houder fiets
Klik hier voor de resultaten