Sony Xperia Z3 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Sony Xperia Z3 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Sony Xperia Z3? Hieronder staan de Sony Xperia Z3 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Sony Xperia Z3 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Sony Xperia Z3 Batterij LIS1558ERPC Origineel: 3100mAh
  Sony Xperia Z3 Batterij LIS1558ERPC Origineel: 3100mAh

  Wanneer uw Sony Xperia Z3 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe Sony LIS1558ERPC accu de oplossing. De Sony Xperia Z3 is standaard uitgerust met een prima 3100mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  Sony

  € 17,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Sony Xperia Z3 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Sony Xperia Z3? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Xperia Z3. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Xperia Z3. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Sony Xperia Z3 vinden.

Waarom uw Sony Xperia Z3 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Sony Xperia Z3 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Xperia Z3 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Sony Xperia Z3 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Sony Xperia Z3. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Sony Xperia Z3 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Sony een half jaar garantie op de batterij van uw Xperia Z3, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Sony Xperia Z3 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Sony Xperia Z3 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten