Zagg InvisibleShield Tempered Glass Samsung Galaxy S6 Edge Gold

Productcode: 7-1164
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield Screen Protectors, komt deze Original editie voor de Samsung Galaxy S6 Edge ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield Tempered Glass voor de Samsung Galaxy S6 Edge de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy S6 Edge.

Self Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass voor de Samsung Galaxy S6 Edge over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy S6 Edge.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG Tempered Glass dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield Tempered Glass is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisiebleShield Original Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy S6 Edge geplaatst kan worden.

Perfect voor gebogen scherm!

Deze ZAGG InvisibleShield is speciaal voor de Samsung Galaxy S6 Edge en zijn gebogen scherm ontworpen. De Screen Protector is speciaal op maat voor het gebogen scherm, waardoor u een geweldige bescherming hebt.

ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Samsung Galaxy S6 Edge in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
  • Perfect voor het gebogen scherm van de Galaxy S6 Edge!
  • Gouden boven en onderranden
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1164
Producent ZAGG
MPN G6ECGS-GD0
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 848467047585
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6 Edge
    Samsung Galaxy S6 Edge
Klik hier voor de resultaten