ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ Apple iPhone 7 Plus

Bekijk productvideo's
Productcode: 7-1362
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield Screen Protectors, komt deze Original editie voor de Apple iPhone 7 Plus ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ voor de Apple iPhone 7 Plus de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Apple iPhone 7 Plus.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ voor de Apple iPhone 7 Plus over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Apple iPhone 7 Plus.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG Tempered Glass+ dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisiebleShield Original Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Apple iPhone 7 Plus geplaatst kan worden.

ZAGG InvisibleShield Tempered Glass+ Apple iPhone 7 Plus in het kort:

 • Military Grade bescherming
 • hersteld van kleine krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Perfect voor het gebogen scherm van de iPhone 7 Plus
 • Goude onder en bovenranden 
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1362
Producent ZAGG
MPN I7LLGC-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 149 mm
Breedte 69 mm
EAN 848467053876
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 6 Plus
  Apple iPhone 6 Plus
 2. Apple iPhone 6S Plus
  Apple iPhone 6S Plus
 3. Apple iPhone 7 Plus
  Apple iPhone 7 Plus
Klik hier voor de resultaten