Xiaomi Redmi Note 5A Tempered Glass Screen Protector

Productcode: 7-2168
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Het scherm van uw Xiaomi Redmi Note 5A is optimaal beschermd met deze Tempered Glass protector. Deze screen protector vormt een tweede laag glas over de voorzijde van de telefoon, waardoor deze beschermd is tegen de impact van klappen en uiteraard ook krassen. Een voordeel van het glazen materiaal is dat dit ook fijn aanvoelt en niet zo stroef als traditionele plastieken screen protectors.

De hardheid van de Tempered Glass screen protector wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheids schaal. Deze screen protector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de stekste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de folie te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is op de folie. Het gaat dus om een erg stevige folie waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Deze screen protector wordt geleverd met de benodigde materialen voor montage. Laat uw Xiaomi Redmi Note 5A dus niet langer onbeschermd, maar monteer deze protector en ga zorgeloos door het leven!

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2168
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 8719246132032
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Xiaomi Redmi Note 5A
    Xiaomi Redmi Note 5A
Klik hier voor de resultaten