Universeel Display Folie Groot 5 inch (2 stuks)

Bekijk productvideo
Productcode: 7-206
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze universele display folie beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze display folie is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een display folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw mobiele telefoon. Niet alleen en beschermt uw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Display Folie u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit
Deze folie is universeel voor alle telefoons. Het is dus wel van belang dat deze op maat wordt gemaakt voor de telefoon die u heeft. Verder is het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creeren, en het eindresultaat bewonderen. Bij het plaatsen van deze Display Folies, adviseren wij een microvezel reinigings doekje te gebruiken om het scherm stof en vetvrij te maken. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screenprotector. 

Garantie
Dit product is universeel, dit wil zeggen dat dit product voor vele toestellen zijn. U kunt de display makkelijk opmaat maken door de folie opmaat uit te knippen voor uw toestel.Op elk van deze display folies heeft u na aankoopdatum 12 maanden garantie op materiaal/werking.
Gewicht: 1 Gram

LET OP!
Deze displayfolie heeft een diameter van 5 inch. U moet de screenprotector zelf op maat knippen om deze op uw telefoon te kunnen plakken. Op grotere toestellen zal deze folie niet het volledige scherm bedekken.

De afmeting van de folie: 10,0cm x 7,6cm

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-206
MPN 19262
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8718066149480
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten