Spigen Steinheil Curved Galaxy S7 Edge Screen Protector

Voor S7 Edge
Bekijk productvideo
Productcode: 7-1154
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De producten van Spigen staan er om bekend een goede bescherming voor uw smartphone te bieden. De Steinheil Curved Crystal Screen Protector is daar geen uitzondering van. De Steinheil Curved Crystal Screen Protector is een dun laagje plastic dat het scherm een goede bescherming biedt tegen krassen en vuil. Zo houdt u het meest kwetsbare deel van uw Samsung Galaxy S7 Edge zo goed als nieuw. Deze Spigen Steinheil Curved Crystal Screen Protector heeft een ronde vorming, zodat ook de hoeken van uw S7 Edge tegen krassen beschermd worden.

Ontwerp

De Spigen Steinheil Curved Crystal Screen Protecor is speciaal ontworpen om samen te werken met de Spigen cases. De randen van de folie sluiten goed aan op de randen van de hoesjes waardoor een goede bescherming verzekerd is. Ook met alle functies van de Samsung Galaxy S7 Edge is rekening gehouden. Zo zijn er voor de home button en speaker uitsparingen gemaakt.

De Spigen Steinheil Curved Crystal Screen Protector is een crystal clear screen protector. Dit betekent dat het niets af zal doen aan de helderheid van het scherm. Ook de reactietijd van het scherm zal niet verminderen. Het toestel zal nog net zo snel op uw handelingen reageren als zonder display folie.

De Spigen Steinheil Curved Crystal Screen Protecor in het kort

 • Dunne plastic folie
 • Goede bescherming tegen krassen en vuil
 • Sluit goed aan op toestel
 • Uitsparingen voor functies Samsung Galaxy S7 Edge
 • Beschermt ook de schuine randen van uw S7 Edge
 • 2 pack

Let op: deze screen protector is niet in combinatie met alle hoesjes te gebruiken! Contact ons om te vragen of het met uw hoesje te combineren is! 


  originele Spigen hoesjes reseller

  Officiële Spigen reseller.

  GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

  De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

  Mocht u vragen hebben over de Spigen cases bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Lees meer

  Specificaties

  Productcode 7-1154
  Producent Spigen
  MPN 556FL20257
  Garantie 6 maanden
  Type Screenprotector Plastic Folie
  Privacy Glass Nee
  Lengte 141 mm
  Breedte 72 mm
  EAN 8809466644108
  Toon meer

  Vraag?

  Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  Stel een vraag

  Alternatieven

  Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
   Samsung Galaxy S7 Edge
  Klik hier voor de resultaten