Apple iPhone XS Max Ez Fit HD Tempered Glass Screen Protector

Productcode: 52839
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Spigen Tempered Glass voor uw iPhone XS Max is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. Deze Spigen screenprotector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterke van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw iPhone XS Max weergeeft.

Het glas van de Spigen Screen Protector voor uw iPhone XS Max heeft een gepolijst oppervlak met taps toelopende randen, zo wordt het hele scherm van uw iPhone XS Max beschermd en heeft u geen last van krassen, en andere beschadigingen. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat uw touchscreen niet meer werkt door het 0.4mm dikke glas. De Spigen Screen Protector geleidt uitstekend waardoor u uw iPhone XS Max zonder belemmeringen kunt gebruiken. Het 0.4mm glas beschikt over een unieke laag olie resistante coating. Deze coating zorgt ervoor dat olie, water, en vlekken altijd gemakkelijk zijn af te vegen.

Glas helder

De Spigen Screen Protector is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van uw scherm te behouden. Met de Spigen Screen Protector behoudt u een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. De Spigen Screen Protector is getest voor de beste bescherming.

Lagen

Deze sterke Spigen Screen Protector bestaat uit vier lagen. Laag 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het kras bestendige tempered glass. De derde laag is ook een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste laag is een zelfklevende laag voor het plaatsen op uw iPhone XS Max. Het plaatsen van de Spigen Screen Protector is erg makkelijk, u zorgt er alleen voor dat het glas goed op uw iPhone XS Max ligt, en de Spigen iPhone XS Max Screen Protector doet de rest.

Eenvoudige installatie

De Spigen EZ Fit HD komt met een tray waarmee u de tempered glass makkelijk en perfect recht kunt installeren. Zo heeft u geen last van een schuine screen protector of bubbeltjes.

De Spigen iPhone XS Max Screen Protector in het kort:

  • Hoogwaardige display bescherming
  • Maximale transparantie
  • Touchscreen blijft optimaal te gebruiken
  • Kras en splinter bestendig
  • Eenvoudige installatie
  • Origineel Spigen product
Lees meer

Specificaties

Productcode 52839
Producent Spigen
MPN 065GL24819
Garantie 24 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 2
Privacy Glass Nee
EAN 8809613763409
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone XS Max
    Apple iPhone XS Max

Bekijk alle Apple iPhone XS Max Screen Protectors

38 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten