Sony Xperia X (Performance) HD Clear LCD Screen Protector

Productcode: 7-1127
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de HD Clear LCD Screen Protector voor de Sony Xperia X. Dit display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

Deze HD Clear LCD Screen Protector is speciaal voor de Sony Xperia X, en past precies op het scherm. Hierdoor is uw scherm optimaal beschermd. Het materiaal kleeft vanzelf aan uw toestel en zal na verwijderen geen sporen achterlaten. De folie is helemaal transparant zodat de kwaliteit van het beeld niet achteruit gaat.

De HD Clear LCD Screen Protector beschermt niet alleen uw Sony Xperia X, maar ook uzelf! Het houdt namelijk het grootste gedeelte van de UV straling tegen die uit uw toestel komt. Teveel UV straling is schadelijk voor uw huid en kan zelfs huidkanker veroorzaken. Met deze HD Clear LCD Screen Protector bent u daar gelukkig tegen beschermd.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1127
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8719246067006
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Sony Xperia X
    Sony Xperia X
  2. Sony Xperia X Performance
    Sony Xperia X Performance
Klik hier voor de resultaten