Sony Xperia L2 Plastic Folie Screen Protector

Productcode: 7-2379
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Sony Xperia L2 goed te beschermen. Dat kan met deze Plastic Folie Screen Protector!

De Plastic Folie Screen Protector voor de Sony Xperia L2 maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Screen Protector vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Plastic Folie Screen Protector is speciaal voor de Sony Xperia L2 ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken. En dat is erg makkelijk. De De Plastic Folie Screen Protector voor de Sony Xperia L2 is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Screen Protector aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarvoor heeft deze Plastic Folie Screen Protector een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Sony Xperia L2 Plastic Folie Screen Protector in het kort:

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2379
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8719246138201
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Sony Xperia L2
    Sony Xperia L2
Klik hier voor de resultaten