Samsung Galaxy Tab A 9.7 Frosted Anti-Glare LCD Screen Protector

Productcode: 7-1069
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Frosted Anti-Glare LCD Screen Protector voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7. Dit dislay folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

Deze Frosted Anti-Glare LCD Screen Protector is speciaal voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7, en past precies op het scherm. Hierdoor is uw scherm optimaal beschermd. Het materiaal kleeft vanzelf aan uw toestel en zal na verwijderen geen sporen achterlaten. De folie heeft een Frosted en anti-reflectie afwerking zodat de kwaliteit van het beeld niet achteruit gaat. Dit betekent dat wanneer u uw toestel in de zon gebruikt het scherm volledig zichtbaar blijft en vingerafdrukken voorkomen worden

De Frosted Anti-Glare LCD Screen Protector beschermt niet alleen uw Samsung Galaxy Tab A 9.7, maar ook uzelf! Het houdt namelijk het grootste gedeelte van de UV straling tegen die uit uw toestel komt. Teveel UV straling is schadelijk voor uw huid en kan zelfs huidkanker veroorzaken. Met deze Frosted Anti-Glare LCD Screen Protector bent u daar gelukkig tegen beschermd.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1069
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 8719246059667
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Tab A 9.7
    Samsung Galaxy Tab A 9.7
Klik hier voor de resultaten