Samsung Galaxy S7 ZAGG InvisibleShield Glass Transparant

Bekijk productvideo's
Productcode: 7-1093
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector voor uw Samsung Galaxy S7 is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. Deze ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterke van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw Samsung Galaxy S7 weergeeft. 

Het glas van de ZAGG Invisible Glass voor uw Samsung Galaxy S7 heeft een gepolijst oppervlak met taps toelopende randen, zo wordt het hele scherm van uw Galaxy S7 beschermd en heeft u geen last van krassen, en andere beschadigingen. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat uw touchscreen niet meer werkt door het 0.4mm dikke glas. De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector geleidt uitstekend waardoor u uw Samsung Galaxy S7 zonder belemmeringen kunt gebruiken. Het 0.4mm glas beschikt over een unieke laag olie resistante coating. Deze coating zorgt ervoor dat olie, water, en vlekken altijd gemakkelijk zijn af te vegen.

Glas helder

De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van uw scherm te behouden. Met de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector behoudt u een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. De ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector is getest voor de beste bescherming. Uit de test is gekomen dat de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector zo sterk is, dat u een speciale garantie krijgt. Deze garantie is zo lang als de levensduur van uw Samsung Galaxy S7.

Lagen

Deze sterke ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector bestaat uit vier lagen. Laag nummer 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het kras bestendige tempered glass. De derde laag is ook een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste laag is een zelfklevende laag voor het plaatsen op uw Samsung Galaxy S7. Het plaatsen van de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector is erg makkelijk, u zorgt er alleen voor dat het glas goed op uw Samsung Galaxy S7 ligt, en de ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector doet de rest.

ZAGG InvisibleShield Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy S7 in het kort

 • Display bescherming
 • Tempered glass 9H sterkte
 • 0.4mm dun glas
 • Geen belemmeringen voor touchscreen
 • Display blijft glas helder door maximale transparantie
 • Garantie levensduur toestel
 • 4 lagen bescherming
 • Origineel ZAGG product

Formaat van deze screenprotector

Niet iedere screenprotector heeft hetzelfde formaat en bedekt is sommige gevallen niet het complete oppervlak van het glas. Er zijn screenprotectors die enkel kunnen hechten aan een vlak oppervlak en gezien de randen van het glas bij de Galaxy S7 iets bol aflopen, kan het zijn dat de bolle rand niet bedekt wordt. Om exact te zien welk oppervlak va het scherm bij de Galaxy S7 bedekt wordt door de screenprotector, kunt u kijken naar de tweede afbeelding bij dit product. Deze screenprotector is 64 mm breed en 135 mm hoog.

Let op: Deze screen protector bedekt het hele scherm maar plakt niet op de randen! Hier dekt de screen protector wel maar plakt hij dus niet. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1093
Producent ZAGG
MPN GS7GLS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467044836
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Samsung Galaxy S7
  Samsung Galaxy S7
Klik hier voor de resultaten