Samsung Galaxy J7 (2016) Ultra Clear Screen Protector

Productcode: 7-1181
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Het beeldscherm van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Galaxy J7 (2016) goed te beschermen. Met de Ultra Clear Display Folie bent u verzekerd van een goede bescherming. Met de display folie hoeft u dus niet bang te zijn voor dagelijkse schade aan uw beeldscherm.

Zoals de naam al aangeeft is de display folie Ultra Clear. Dit houdt in dat uw beeldscherm niet alleen optimaal wordt beschermd, de hoge resolutie van de Samsung Galaxy J7 (2016) blijft ook nog eens behouden. Tevens neemt de helderheid van het beeldscherm niet af.

Uitsparingen

De Samsung Galaxy J7 (2016) Ultra Clear Display Folie is speciaal voor de Galaxy J7 (2016) ontworpen. Er is een speciale uitsparing voor de voorcamera, luidspreker en homeknop. Voor de rest is de display folie perfect op maat. U hoeft de folie dus alleen nog maar te plakken.

Aanbrengen

Het plakken van de display folie is zeer eenvoudig. De folie is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Samsung Galaxy J7 (2016) Display Folie aanbrengt, om luchtbubbels onder de display folie te voorkomen. U kunt het beeldscherm gribschoonmaken met het bijgeleverde schoonmaakdoekje.

Samsung Galaxy J7 (2016) Anti-Glare Display Folie in het kort

  • Beschermt uw beeldscherm optimaal
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1181
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8719246071492
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy J7 (2016)
    Samsung Galaxy J7 (2016)
Klik hier voor de resultaten