Ringke Invisible Defender Screen Protector Sony Xperia XZ

Bekijk productvideo
Productcode: 7-1555
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze High Definition Heldere screen protector voor de Xperia XZ is gemaakt van Japans PET materiaal. De siliconen plaklaag en applicatie zonder bubbels of spray maakt de screen protector eenvoudig te installeren. U ontvangt 4 folies. 3 voor het scherm en 1 voor de achterkant. Hiermee kunt u uw telefoon dus optimaal beschermen tegen krassen.

Specificaties:

Naast de helderheid is het feit dat de screenprotector erg dun is een groot voordeel van deze Invisible Defender.

Touch Tech Technologie: Verstoort het contact met het scherm niet waardoor u uw telefoon erg precies kunt blijven bedienen.

Vlekken en vingerafdrukken veeg je eenvoudig weg: Vingerafdrukken en vlekken zijn altijd een probleem bij touchscreens, maar deze Invisible Defender bevat een coating die makkelijker schoon te maken is dan andere screen protectors.

Wat zit er in de verpakking:

  • 4 Folies;
  • Een schoonmaakdoekje
  • Handleiding
  • Squegee

Formaat van deze screenprotector

Niet iedere screenprotector heeft hetzelfde formaat en bedekt is sommige gevallen niet het complete oppervlak van het glas. Er zijn screenprotectors die enkel kunnen hechten aan een vlak oppervlak en gezien de randen van het glas bij de Xperia XZ iets bol aflopen, kan het zijn dat de bolle rand niet bedekt wordt. Om exact te zien welk oppervlak va het scherm bij de Xperia XZ bedekt wordt door de screenprotector, kunt u kijken naar de derde afbeelding bij dit product. Deze screenprotector is 62 mm breed en 135 mm hoog.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1555
Producent Ringke
MPN IDSN0002
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8809525014873
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia XZ
    Sony Xperia XZ
  2. Sony Xperia XZs
    Sony Xperia XZs
Klik hier voor de resultaten