PanzerGlass Tempered Glass Screen Protector Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Productcode: 7-1850
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Samsung Galaxy Tab S3 PanzerGlass is een slanke en splinter resistente glazen screen protector. Het tempered glass is maar 0.4mm dik, weegt nog geen 7 gram en biedt de beste bescherming voor het glas van uw telefoon! Waarbij vele andere glazen tempered glass screen protectors aan de randen gevoelig zijn voor barsten, heeft de Samsung Galaxy Tab S3 PanzerGlass afgeronde hoeken die minder kwetsbaar zijn en een lange levensduur garanderen.

PanzerGlass voor de Samsung Galaxy Tab S3 is ontwikkeld om het glas van de telefoon optimaal te beschermen, zonder het gebruik van het toestel te belemmeren. Speciale lamineren van het PanzeGlass zorgt er voor dat schokken geabsorbeerd worden. Bekijk de video op deze pagina om een goed beeld te krijgen van de bescherming die PanzerGlass uw Samsung Galaxy Tab S3 kan bieden.

PanzerGlass specificaties

Screen protectors van PanzerGlass onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1850
Producent PanzerGlass
MPN 7118
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 5711724071188
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Tab S3
    Samsung Galaxy Tab S3
Klik hier voor de resultaten