PanzerGlass Sony Xperia XZ2 Compact Screenprotector Transparant

Voor Xperia XZ2 Compact
Bekijk productvideo
Productcode: 7-2469
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze PanzerGlass Sony Xperia XZ2 Compact Screenprotector is op maat gemaakt voor de Xperia XZ2 Compact. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector is ontwikkeld om de Sony Xperia XZ2 Compact te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Sony Xperia XZ2 Compact is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Sony Xperia XZ2 Compact legt.

Panzerglass Sony Xperia XZ2 Compact in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2469
Producent PanzerGlass
MPN PZ-7620
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 5711724076206
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia XZ2 Compact
    Sony Xperia XZ2 Compact
Klik hier voor de resultaten