PanzerGlass Samsung Galaxy S6 Screenprotector Transparant

Bekijk productvideo
Productcode: 7-1332
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Samsung Galaxy S6 Edge To Edge Screenprotector is op maat gemaakt voor de Galaxy S6. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Galaxy S6 screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Galaxy S6 screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Samsung S6 screenprotector is ontwikkeld om de Galaxy S6 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Samsung S6 screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Samsung S6 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Samsung S6 legt.

Panzerglass Galaxy S6 in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1332
Producent PanzerGlass
MPN 1029
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
Lengte 130 mm
Breedte 62 mm
EAN 5711724010293
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6
Klik hier voor de resultaten