PanzerGlass OnePlus 6 Edge To Edge Screenprotector Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 7-2523
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze PanzerGlass OnePlus 6 Edge To Edge Screenprotector is op maat gemaakt voor de OnePlus 6. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass OnePlus 6 screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass OnePlus 6 screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass OnePlus 6 screenprotector is ontwikkeld om de OnePlus 6 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de OnePlus 6 screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass OnePlus 6 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de OnePlus 6 legt.

Panzerglass OnePlus 6 screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • OnePlus 6 screenprotector.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2523
Producent PanzerGlass
MPN PZ-7006
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 5711724070068
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. OnePlus 6
    OnePlus 6
Klik hier voor de resultaten