Panzerglass Huawei P30 Privacy Glass Screenprotector

Bekijk productvideo
Productcode: 7-3144
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Huawei P30 Privacy Glass Screenprotector is op maat gemaakt voor de Huawei P30. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Huawei P30 Screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de Screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Huawei P30 Screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Huawei P30 Screenprotector is ontwikkeld om de Huawei P30 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass Screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Huawei P30 Screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Huawei P30 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere Screenprotectors wordt een Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass Screenprotector op de Huawei P30 legt.

De Panzerglass Huawei P30 Privacy Glass Screenprotector in het kort:

  • 9x zo sterk als een gemiddelde Screenprotector
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Huawei P30 Case Friendly Screenprotector
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass Screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.


Lees meer

Specificaties

Productcode 7-3144
Producent PanzerGlass
MPN PZ-P5334
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Ja
EAN 5711724153341
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Huawei P30
    Huawei P30
Klik hier voor de resultaten