Panzerglass Google Pixel 3 XL Screenprotector Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 7-2870
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Google Pixel 3 XL Standard Fit Screenprotector is op maat gemaakt voor de Google Pixel 3 XL. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Google Pixel 3 XL screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Google Pixel 3 XL screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Google Pixel 3 XL screenprotector is ontwikkeld om de Google Pixel 3 XL te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Google Pixel 3 XL screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Google Pixel 3 XL is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Google Pixel 3 XL legt.

Panzerglass Google Pixel 3 XL screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2870
Producent PanzerGlass
MPN PZ-4756
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724047565
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Google Pixel 3 XL
    Google Pixel 3 XL
Klik hier voor de resultaten