PanzerGlass General Mobile GM8 Tempered Glass Screenprotector Wit

Bekijk productvideo
Productcode: 7-2393
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass General Mobile GM8 Tempered Glass Screenprotector is op maat gemaakt voor de GM8. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass GM8 screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass GM8 screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass General Mobile GM8 screenprotector is ontwikkeld om de GM8 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de General Mobile GM8 screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass General Mobile GM8 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de General Mobile GM8 legt.

Panzerglass General Mobile GM8 Tempered Glass Screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2393
Producent PanzerGlass
MPN PZ-4504
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 5711724045042
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. General Mobile GM8
    General Mobile GM8
Klik hier voor de resultaten