PanzerGlass Galaxy S10 Plus Case Friendly Screenprotector Zwart

Voor S10 Plus
Bekijk productvideo
Productcode: 7-3045
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Let op: Fingerprint werkt niet met deze tempered glass

Deze Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus Case Friendly Screenprotector is op maat gemaakt voor de Galaxy S10 Plus. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector is ontwikkeld om de Galaxy S10 Plus te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Samsung Galaxy S10 Plus legt.

Protectie staat voorop!

De Galaxy S10 Plus heeft een nieuwe ultrasonic inscreen fingerprint scanner. Die sensor werkt alleen bij screenprotectors die een dikte hebben van 0.2mm of minder. Een PanzerGlass screenprotector is altijd ongeveer 0.5mm dik. Dit betekent dat de gezichtsherkenning wel gewoon werkt als de PanzerGlass screenprotector op het scherm zit, maar de fingerprint scanner dus niet.

Panzerglass Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Samsung Galaxy S10 Plus case friendly screenprotector.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-3045
Producent PanzerGlass
MPN PZ-7176
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724071768
Toon meer

Voordeelbundels

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S10 Plus
    Samsung Galaxy S10 Plus
Klik hier voor de resultaten