Otterbox Clearly Protected Privacy Apple iPad Air / Pro 9.7

Productcode: 7-983
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Otterbox Clearly Protected Privacy Apple iPad Air is één van de variaties van de Otterbox Clearly Protected serie. De Privacy variant richt zich op de privacy van de gebruiker. De screen protector is speciaal bewerkt op een manier dat uw scherm niet meer vanaf een schuine invalshoek te bekijken is. Op deze manier kunt u in alle privacy uw berichten lezen en schrijven.

De Otterbox Clearly Protected Privacy Apple iPad Air is uit zelfhelend polyurethaan vervaardigd. Hierdoor zal de Screen Protector schrammen op de folie zelf herstellen, zodat het product langer meegaat.

De Otterbox Clearly Protected Privacy Apple iPad Air is speciaal voor de Air ontworpen. Zo bent u verzekerd van een goede pasvorm.

Otterbox Clearly Protected Privacy Apple iPad Air in het kort

  • Privacy
  • Zelfhelend
  • Otterbox kwaliteit
  • Speciaal voor Apple iPad Air

Otterbox Authorized Reseller

Officiële Otterbox Reseller

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merkt te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver, Alpha Glass en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-983
Producent Otterbox
MPN 77-35344
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
EAN 5060256383888
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten