Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus

voor S6 Edge Plus
Productcode: 7-976
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Galaxy S6 Edge Plus goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus!

De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus is speciaal voor de Galaxy S6 Edge Plus ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus een schoonmaakset meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus heeft naast een display folie ook een folie voor de achterkant van uw toestel. Hiermee kunt u dus ook de behuizing van uw toestel tegen krassen beschermen zonder een hoesje te hoeven gebruiken.

Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy S6 Edge Plus in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakset
  • Merk: Nillkin
  • Folie voor voor- én achterkant
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-976
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6902048104419
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6 Edge Plus
    Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Klik hier voor de resultaten