Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4

Productcode: 7-753
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Samsung Galaxy Note 4 staat bekend om zijn grote display. De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Note 4 goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Screen Protector Samsung galaxy Note 4!

De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 is speciaal voor de Note 4 ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Screen Protector Samsung Galaxy Note 4 in het kort

  •  Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-753
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6956473201113
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 4
    Samsung Galaxy Note 4
Klik hier voor de resultaten