Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite

Productcode: 7-1202
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw P9 Lite goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite!

De Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite is speciaal voor de P9 Lite ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Screen Protector Huawei P9 Lite in het kort

  •  Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1202
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 6902048121386
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Huawei P9 Lite
    Huawei P9 Lite
Klik hier voor de resultaten