Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro

Productcode: 7-2064
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Zenfone 4 Selfie Pro goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro!

De Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro is speciaal voor de Zenfone 4 Selfie Pro ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Screen Protector Asus Zenfone 4 Selfie Pro in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2064
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 8719246127441
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten