Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus

Productcode: 7-765
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw iPhone 6 Plus goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus!

De Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus is speciaal voor de iPhone 6 Plus ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Screen Protector Apple iPhone 6 Plus in het kort

 •  Bescherm uw display
 • Vingerafdrukbestendig
 • Op maat gemaakt
 • Handige uitsparing
 • Inclusief schoonmaakdoekje
 • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-765
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6956473219040
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 6 Plus
  Apple iPhone 6 Plus
 2. Apple iPhone 6S Plus
  Apple iPhone 6S Plus
Klik hier voor de resultaten