Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6

Productcode: 7-1893
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Nokia 6 goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6!

De Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 maakt gebruik van krasbestendige folie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 is speciaal voor de Nokia 6 ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 een schoonmaakdoekje en stof absorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Matte Screen Protector Nokia 6 in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1893
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 2, 1
Privacy Glass Nee
EAN 6902048136359
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Nokia 6
    Nokia 6
Klik hier voor de resultaten