Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play

Productcode: 7-1892
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Motorola Moto Z2 Play goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play!

De Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play maakt gebruik van krasbestendige folie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play is speciaal voor de Motorola Moto Z2 Play ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play een schoonmaakdoekje en stof absorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z2 Play in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1892
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Lengte 150 mm
Breedte 70 mm
EAN 6902048143876
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Motorola Moto Z2 Play
    Motorola Moto Z2 Play
Klik hier voor de resultaten