Nillkin matte Screen Protector LG Nexus 5X

Productcode: 7-1041
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Nexus 5X goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X!

De Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X maakt gebruik van krasbestendige folie  om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X is speciaal voor de Nexus 5X ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Matte Screen Protector LG Nexus 5X in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1041
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6902048109476
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. LG Nexus 5X
    LG Nexus 5X
Klik hier voor de resultaten