Nillkin Matte Screen Protector Honor 9

Productcode: 7-1879
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Honor 9 goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Matte Screen Protector Honor 9!

De Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 maakt gebruik van krasbestendige folie  om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 is speciaal voor de Honor 9 ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken.

En dat is erg makkelijk. De Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarom heeft de Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Matte Screen Protector Honor 9 in het kort

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Merk: Nillkin
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1879
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 6902048142992
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Honor 9
    Honor 9
Klik hier voor de resultaten