LG X Power2 Tempered Glass Screen Protector

Productcode: 7-2384
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. Het glas is ook nog eens vrij dun waardoor u absoluut er geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw LG X Power2.

Hardheid

De hardheid van de tempered glass screen protector wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheids schaal. Deze temperated glass heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de folie te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is op het glas. Het gaat dus om een erg stevige temperated glass waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De folie zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Op maat gemaakt voor de LG X Power2
  • Beschermt uw LG X Power2 tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating

In de verpakking

  • 1x Tempered glass screen protector voor de LG X Power2
  • 1x Microvezel doekje
  • 1x Stof absorberende sticker
  • 1x Alcoholgaasje voor het schoonmaken
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2384
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
EAN 8719246138232
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten