LG K8 Clear Display Folie

Productcode: 7-1233
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze display folie voor de LG K8 beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Deze display folie is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een display folie is een dun doorzichtig plastic laagje die u plaatst over het scherm van uw telefoon. Het beschermt niet alleen het scherm, maar verbeterd ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van uw scherm niet af, maar biedt de display folie wel een optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Deze folie is ontworpen en op maat gemaakt voor de LG K8, daarom hoeft u niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vet vrij maken en de display folie op het scherm plakken zonder luchtbelletjes te creëren.

LG K8 Clear Display Folie in het kort:

  • Goede bescherming voor uw scherm van uw LG K8
  • Op maat gemaakt voor de LG K8
  • Volledig transparant
  • Uitsparingen voor sensoren
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1233
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8719246079108
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. LG K8
    LG K8
Klik hier voor de resultaten