Eiger 3D 360 Tempered Glass Screen Protector Apple iPhone 8/7/6(s)

Productcode: 7-2110
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met deze Luxe Eiger tempered glass screen protector beschermt u het scherm van uw Apple iPhone 8 tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke glas van Eiger Screen Protector Glass is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten. U loopt dus geen gevaar dat het glas schade aanricht aan uw smartphone uw zelf. De Eiger Screen Protector Glass is erg helder, waardoor de kwaliteit van uw scherm niet achteruit gaat als u deze tempered glass over uw display legt.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

360 Graden Bescherming

De Eiger 3D 360 biedt bescherming voor zowel de voor- als achterkant van uw smartphone. Een tweede glazen plaatje met uitsparingen voor de camera beschermt de achterkant van uw smartphone tegen krassen, zodat uw hele toestel krasvrij blijft 

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Beschermt uw smartphone tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2110
Producent Eiger
MPN EGSP00155
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5055821738521
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten