Display Folie Motorola Moto G

Productcode: 7-597
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze display folie voor de Motorola Moto G beschermt uw beeldscherm tegen krassen en deuken. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm mooi te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze display folie is de perfecte bescherming voor het scherm van uw Motorola Moto G, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een display folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw Motorola Moto G. Niet alleen beschermt deze screenprotector het display van uw Motorola Moto G, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht.

Kwaliteit
Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Motorola Moto G. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creeren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze display folies wordt een microvezel reinigings doekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screenprotector. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-597
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 8719246002380
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Motorola Moto G
    Motorola Moto G
Klik hier voor de resultaten