BodyGuardz Pure Arc Ultra-thin Temperated Glass Samsung Galaxy S8 Plus

Voor S8 Plus
Productcode: 7-2142
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met deze luxe Pure Arc Ultra-thin Temperated Glass van BodyGuardz beschermt u het scherm van uw Samsung Galaxy S8 Plus tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke Pure Arc glas van BodyGuardz is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten. U loopt dus geen gevaar dat het glas schade aanricht aan uw smartphone zelf. De BodyGuardz Pure Arc Ultra-thin Temperated Glass is daarnaast erg helder, waardoor de kwaliteit van uw scherm behouden blijft.

Ultra-thin Ion-tortified glas

Het grote voordeel van deze tempered glass screen protector is dat deze ultra dun is vergeleken met andere varianten. Deze Pure Arc Ultra-thin Temperated Glass van BodyGuardz is daarnaast gemaakt van ion-tortified glas en dat maakt de Temperated Glass tot de sterkste glazen bescherming voor uw Samsung Galaxy S8 Plus.

Installatie

De BodyGuardz Pure 2 Clear ScreenGuardz is gemakkelijk te installeren. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. 

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Beschermt uw smartphone tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2142
Producent BodyGuardz
MPN SGCCB-SAS8P-4D0
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 846237049050
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S8 Plus
    Samsung Galaxy S8 Plus
Klik hier voor de resultaten