Benks Magic HR Screen Protector Apple iPhone SE 5(S)

Productcode: 7-666
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Benks Magic HR Screen Protector maakt de bescherming van uw Apple iPhone SE en 5(S) compleet. Deze Benks Screen Protector is gemaakt van drie lagen, hoog transparant materiaal. Hierdoor wordt uw display beschermt, en behoudt u de helderheid van het scherm. Door de drie lagen van de Benks Magic HR Screen Protector is uw Apple iPhone SE en 5(S) krasbestendig en slijtvast zonder dat u er hinder van heeft. Deze Benks Screen Protector is tevens erg gemakkelijk te plaatsten. Het is speciaal ontworpen voor uw Apple iPhone SE en 5(S) en is statisch waardoor het snel en goed met het scherm van uw Apple iPhone SE en 5(S) hecht.

Wat is een screen protector?

Een screen protector is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw smartphone. In dit geval zijn het drie dunne lagen, met een uitzonderlijk hoge transparantie. Maar het beschermt niet alleen uw smartphone, het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door de hoge transparantie neemt de helderheid van uw scherm niet af, maar biedt de Benks Magic HR Screen Protector uw Apple iPhone SE en 5(S) optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Gemakkelijk te plaatsen

Deze Benks Magic HR Screen Protector is ontworpen en op maat gemaakt voor uw Apple iPhone SE en 5(S). Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm van uw Apple iPhone 5(S) vetvrij maken met de bijgeleverde doekjes, de Benks Magic HR Screen Protector op uw Apple iPhone SE en 5(S) plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Het plaatsen wordt nu wel heel gemakkelijk doordat de Benks Magic HR Screen Protector door de statische laag zichzelf al bijna hecht.

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-666
Producent Benks
MPN BMHRIP5
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6948005913847
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Klik hier voor de resultaten