Apple iPhone 6 Front & Rear Protector

Productcode: 7-764
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Krasjes en schrammen vormen een bron van ergernis voor veel smartphonegebruikers. Een kras in het scherm of schrammen over het Apple logo: deze ongemakken wilt u natuurlijk verkomen. Met de Apple iPhone 6 Front & Rear Protector is dat nu mogelijk!

De Apple iPhone 6 Front & Rear Protector bestaat uit twee vingerafdrukbestendige folietjes: één voor uw display en één voor uw backcover. Hierdoor kunt u zowel uw display als uw backcover netjes en onbeschadigd houden.

De Apple iPhone 6 Front & Rear Protector is eenvoudig in gebruik te nemen. Beide folies zijn namelijk zelfklevend, waardoor ze snel aan te brengen zijn. Ze zijn zelfs op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6, zodat de camera en speakers niet overplakt worden.

Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken, om bubbeltjes onder het oppervlak te voorkomen. Daarom levert GSMpunt een schoonmaakdoekje mee, zodat u alles in huis heeft om het product in gebruik te nemen.

Apple iPhone 6 Front & Rear Protector in het kort

 • Voorkom krassen en schrammen
 • Vingerafdrukbestendig
 • Zelfklevend
 • Op maat gemaakt
 • Incl. schoonmaakdoekje
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-764
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Lengte 129 mm
Breedte 60 mm
EAN 8719246001185
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 6
  Apple iPhone 6
 2. Apple iPhone 6S
  Apple iPhone 6S
Klik hier voor de resultaten