Amorus Complete Covering 9H Tempered Glass Galaxy S7 Edge Goud

Voor S7 Edge
Productcode: 7-1162
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Om het scherm van uw Galaxy S7 Edge optimaal te beschermen, is een screen protector altijd handig. Deze screen protector is gemaakt van goede kwaliteit 9H tempered glass dat voorkomt dat er krassen en barsten in uw scherm komen. Het unieke van deze screen protector is de vorm. Omdat de Galaxy S7 Edge aflopende randen heeft, is een tempered glass moeilijk te vinden. Dit tempered glass bedekt uw hele scherm, en zorgt dus voor de volledige bescherming.

Hardheid en unieke vorm

Omdat de S7 Edge aflopende randen heeft, is het moeilijk om voor deze telefoon een tempered glass te vinden. Op GSMpunt kon u al verschillende screen protectors vinden die het volledige scherm van uw telefoon bedekte, maar het nadeel van deze screen protectors is dat dit folies zijn. Folies beschermen het scherm minder goed dan dit tempered glass. De screen protector is helemaal voorgevormd en het enige dat u nog hoeft te doen, is de screen protector goed aanbrengen op uw Galaxy S7 Edge. De screen protector is gemaakt van gorilla glass. Dit materiaal zorgt ervoor dat er geen krassen of barsten in het scherm van uw Galaxy S7 Edge komen. Een betere bescherming is er bijna niet te vinden.

Aanbrengen van de tempered glass

Omdat de screen protector van hard materiaal is gemaakt, is deze al voorgevormd. De tempered glass screen protector is gemakkelijk aan te brengen. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De tempered glass zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Complete Covering 9H Tempered Glass Galaxy S7 Edge in het kort

 • Explosie bestendig tempered glass screen protector voor de Samsung Galaxy S7 Edge
 • Voorgevormd voor de unieke vorm van de Galaxy S7 Edge
 • Gemaakt van 9H gorilla glass
 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Doekjes meegeleverd
 • Kleur: Transparant, Goud

Let op: deze screen protector is niet in combinatie met alle hoesjes te gebruiken! Contact ons om te vragen of het met uw hoesje te combineren is! 

  Lees meer

  Specificaties

  Productcode 7-1162
  Garantie 6 maanden
  Type Screenprotector Tempered Glass
  Privacy Glass Nee
  EAN 8719246068850
  Toon meer

  Vraag?

  Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  Stel een vraag

  Alternatieven

  Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
   Samsung Galaxy S7 Edge
  Klik hier voor de resultaten