Amorus Complete Covering 9H Tempered Glass Galaxy S6 Edge Plus Goud

voor S6 Edge Plus
Productcode: 7-1077
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Om het scherm van uw Galaxy S6 Edge Plus optimaal te beschermen, is een screen protector altijd handig. Deze screen protector is gemaakt van goede kwaliteit 9H tempered glass dat voorkomt dat er krassen en barsten in uw scherm komen. Het unieke van deze screen protector is de vorm. Omdat de Galaxy S6 Edge Plus aflopende randen heeft, is een tempered glass moeilijk te vinden. Dit tempered glass bedekt uw hele scherm, en zorgt dus voor de volledige bescherming.

Hardheid en unieke vorm

Omdat de S6 Edge Plus aflopende randen heeft, is het moeilijk om voor deze telefoon een tempered glass te vinden. Op GSMpunt kon u al verschillende screen protectors vinden die het volledige scherm van uw telefoon bedekte, maar het nadeel van deze screen protectors is dat dit folies zijn. Folies beschermen het scherm minder goed dan dit tempered glass. De screen protector is helemaal voorgevormd en het enige dat u nog hoeft te doen, is de screen protector goed aanbrengen op uw Galaxy S6 Edge Plus. De screen protector is gemaakt van gorilla glass. Dit materiaal zorgt ervoor dat er geen krassen of barsten in het scherm van uw Galaxy S6 Edge Plus komen. Een betere bescherming is er bijna niet te vinden.

Aanbrengen van de tempered glass

Omdat de screen protector van hard materiaal is gemaakt, is deze al voorgevormd. De tempered glass screen protector is gemakkelijk aan te brengen. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De tempered glass zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Complete Covering 9H Tempered Glass Galaxy S6 Edge Plus in het kort

  • Explosie bestendig tempered glass screen protector voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus
  • Voorgevormd voor de unieke vorm van de Galaxy S6 Edge Plus
  • Gemaakt van 9H gorilla glass
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Doekjes meegeleverd
  • Kleur: Transparant, Goud
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1077
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 8719246060625
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6 Edge Plus
    Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Klik hier voor de resultaten