Samsung Galaxy S5 Active Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy S5 Active accessoires

Alle Samsung Galaxy S5 Active accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Samsung Galaxy S5 Active. Of u nu op zoek bent naar een Galaxy S5 Active hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Samsung Galaxy S5 Active accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Samsung Galaxy S5 Active

Om te zorgen dat de Galaxy S5 Active er als nieuw uit blijft zien, is een Galaxy S5 Active hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Galaxy S5 Active verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Galaxy S5 Active. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Galaxy S5 Active hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Galaxy S5 Active hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Galaxy S5 Active, maar geeft uw Galaxy S5 Active ook een stijlvol uiterlijk. Een Samsung Galaxy S5 Active hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Galaxy S5 Active screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Samsung Galaxy S5 Active beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Galaxy S5 Active accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Galaxy S5 Active intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Galaxy S5 Active opladers!

Verzenden en service van de Galaxy S5 Active accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Galaxy S5 Active accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Samsung Galaxy S5 Active accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Galaxy S5 Active accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S9 hoesjes, Samsung Galaxy A7 2018 hoesjes en Samsung Galaxy S8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten