Samsung Galaxy Core Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Samsung Galaxy Core batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Samsung Galaxy Core? Hieronder staan de Samsung Galaxy Core batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Samsung Galaxy Core weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Samsung Galaxy Core Batterij B150AE origineel: 1800mAh
  Samsung Galaxy Core Batterij B150AE origineel: 1800mAh

  Is uw oude Samsung B150AE accu aan vervanging toe of wilt u het gemak van een extra accu? Deze originele Samsung B150AE accu is voor u de oplossing. Met een vermogen van 1800 mAh levert deze originele Samsung batterij uitstekende prestaties. De batterij is gemaakt met Lithium ion technologie, waardoor u deze accu ook tussentijds zonder problemen kunt opladen.

  Samsung

  € 24,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Samsung Galaxy Core batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Samsung Galaxy Core? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Galaxy Core. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Galaxy Core. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Samsung Galaxy Core vinden.

Waarom uw Samsung Galaxy Core batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Samsung Galaxy Core uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Galaxy Core leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Samsung Galaxy Core en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Samsung Galaxy Core. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Samsung Galaxy Core batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Samsung een half jaar garantie op de batterij van uw Galaxy Core, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Samsung Galaxy Core batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Samsung Galaxy Core batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten