Thuiswinkel waarborg logo Trustpilot logo Trustpilot 5 sterren Mijn GSMpunt.nl | Leeg winkelmand

Otterbox Unlimited case

U neemt uw Apple iPad Air mee naar het werk, of uw kind neemt de iPad Air mee naar school. Dan wilt u natuurlijk niet dat de iPad beschadigd wordt, dit gebeurd echter sneller dan gedacht. U wilt graag een beschermende hoes voor uw iPad Air, maar hij moet nog wel goed bruikbaar zijn. OtterBox biedt u de oplossing; De OtterBox UnlimitEd Case. Deze biedt u optimale bescherming met functies als stand die tegelijker tijd de grip op uw bureau verbeterd.

De OtterBox UnlimitEd Case is een betaalbare case voor uw Apple iPad Air. Deze case is gemaakt om uw Apple iPad Air te beschermen tegen dagelijks gebruik van leerlingen en studenten wat er soms ruig aan toe kan gaan. Zo kan elke leerling optimaal gebruik maken van de Apple iPad Air om goed te leren zonder zich zorgen te maken dat de tablet beschadigd wordt of kapot gaat.

OtterBox protection

“OtterCares, de non-profit tak van OtterBox is altijd al een supporter van innovatieve educatie systemen. Nu heeft OtterBox het genoegen om de UnlimitEd te presenteren als een betaalbare oplossing voor scholen overal ter wereld. De UnlimitEd Case helpt de studenten bij het bereiken van de leer capaciteit door het creëren van een bijna onbeperkte mobile leer omgeving, terwijl wij de leraren en opvoeders de zorg van beschadigde of kapotte iPad’s afnemen.” – OtterBox CEO Brian Thomans

Leren zonder zorgen
De OtterBox UnlimitEd Case is vervaardigd uit hoogwaardig TPE (Thermoplastic elastomers, hierdoor wordt uw Apple iPad Air optimaal beschermd tegen vallen, krassen, stoten, schokken en andere narigheid. Met de OtterBox UnlimitEd Case worden de dure iPad Air’s optimaal beschermd en gaan de iPad’s veel langer goed mee.

Door de TPE randen van de OtterBox UnlimitEd Case wordt de case stofdicht, hierdoor komt er geen narigheid, zoals resten van uw lunch tussen de case. Zo blijft uw Apple iPad Air goed schoon en fris.

Doorzichtige achterkant
De achterkant van de OtterBox UnlimitEd is gemaakt van doorzichtig kunststof, hierdoor is de barcode en andere belangrijke informatie van de iPad nog steeds te bereiken. Wanneer uw Apple iPad Air gegraveerd is, kunt u hier nog steeds de naam zien, of van de tekst genieten door de doorzichtige achterkant.

OtterBox specificaties

Optionele Folio Cover met Stand
Voor de OtterBox UnlimitEd Case kunt u er ook nog een Folio Cover bij kiezen. Met deze cover wordt het display van uw Apple iPad Air ook beschermd tegen stoten en krassen. De Folio Cover is gemakkelijk vast te klikken met de ingebouwde magneten. Deze Folio Cover is slank en gaat strak om uw iPad Air heen. Zo voegt de Folio Cover nauwelijks toe aan de grootte of het gewicht van uw Apple iPad Air. Daarnaast behoudt uw iPad Air zijn natuurlijke stijl en elegantie.

De Folio Cover voor de OtterBox UnlimitEd Case kunt u ook nog als stand gebruiken, dit is ideaal voor wanneer er een educatieve video, of tekst moet worden bekeken. De stand is ook erg makkelijk voor het spelen van games op de Apple iPad Air.

Optionele ingebouwde Screen Protector
Bij de OtterBox UnlimitEd Case kunt u ook een op maat gemaakte Screen Protector gebruiken van OtterBox zelf. Hiermee word uw Apple iPad volledig beschermd en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over krassen, of vlekken op het scherm. De Screen Protector is volledig transparant, hierdoor heeft u geen last van minder zicht of een vage display met de screen protector.

Optionele metalen Stand
Als u met de Apple iPad Air video’s wilt bekijken zonder de tablet vast te houden dan kunt u bij de OtterBox UnlimitEd Case een metalen stand bij nemen. De metalen stand kunt u gemakkelijk bevestigen aan de OtterBox UnlimitEd Case. Wanneer u de stand niet gebruikt kunt u deze gemakkelijk oprollen, zo heeft u geen last van de stand als u de stand niet nodig heeft. De stand is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Officiële Otterbox Reseller.
GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekend dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

OtterBox logo

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

De Otterbox Unlimited case is speciaal ontworpen voor scholen en daarom is dit hoesje enkel op aanvraag leverbaar. Om prijzen en levertijden te krijgen voor dit hoesje kunt u een e-mail sturen naar info@gsmpunt.nl, of op de onderstaande knop klikken en het formulier invullen.

Otterbox Unlimited Prijzen

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2016 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.6 uit 10 op basis van 13087 beoordelingen