ZENS Stand Smartphone QI Draadloze Oplader Wit

Productcode: 15-886
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Opladers

Productomschrijving

Upgrade uw nachtkastje nu met deze ZENS Stand Smartphone QI Draadloze Oplader! Met deze ZENS Stand Oplader is het mogelijk om uw Smartphone supersnel draadloos op te laden!

Universeel draadloos opladen

Draadloos opladen wordt mogelijk gemaakt door een inductieve koppeling. Hierdoor wordt uw smartphone snel opgeladen zonder een kabel in uw smartphone te hoeven pluggen. Smartphones die draadloos opladen ondersteunen, werken dus in combinatie met deze oplader. De oplader is ideaal voor op uw nachtkastje of bureau.

Snel laden

De ZENS Stand Smartphone QI Draadloze Oplader is ontworpen om een enkel apparaat efficiënt en snel op te laden. De lader ondersteunt de Apple en Samsung Fast Charge technologie. Door met een maximale uitvoer van 10W op te laden, is uw apparaat in een mum van tijd weer volgeladen! Deze Stand QI Oplader beschikt over USB-C-aansluiting, waarvoor een gevlochten USB-C-kabel, evenals de adapter worden meegeleverd.

Design

De ZENS Stand Smartphone QI Draadloze Oplader heeft tijdloos, bescheiden ontwerp. De antislip afwerking zorgt voor een perfecte plaatsing. Vanwege het eigentijdse en hoogwaardige ontwerp past de lader mooi in elke woonkamer, kantoorruimte of op een nachtkastje. Plaats eenvoudig uw smartphone op het oplaadpad en het opladen start automatisch.

Voordelen van de ZENS Stand Smartphone QI Draadloze Oplader:

  • Universeel QI draadloos opladen
  • Ontworpen om efficiënt en snel op te laden
  • Ondersteunt Apple en Samsung Fast Charge 
  • Maximale uitvoer van 10W 
  • Meegeleverde USB-C-kabel en de adapter
  • Antislip afwerking voor een perfecte plaatsing
  • Past mooi in elke woonkamer, kantoorruimte of op een nachtkastje
Lees meer

Specificaties

Productcode 15-886
Producent Zens
MPN ZENSSC13W-WHT
Garantie 6 maanden
Type Lader Draadloze laders (QI)
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Ondersteunt Fast Charge Ja
Kleur Wit
EAN 7438222398354
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Klik hier voor de resultaten