Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Nu Open!

Originele Nokia AC-8 Reislader High Efficiency

Productcode: 15-222
€ 17,95 incl btw.
Niet meer leverbaar
Veilig en eenvoudig betalen
  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact
  • CreditCard
  • Gratis verzending binnen Nederland en België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Veilig en eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg en een 9.5 op TrustPilot

Productomschrijving

Originele Nokia AC-8 220V lader. Deze lader heeft grofweg dezelfde specificaties als de AC-4e en de AC-5e, de laders die standaard bij veel Nokia toestellen geleverd worden. Echter is deze lader bijzonder omdat deze lader de meest zuinige lader is die Nokia heeft gemaakt. Deze lader is zeer milieuvriendelijk. Met deze milieuvriendelijke multivoltagelader kan je aanzienlijke energiebesparingen realiseren.

Bij het aansluiten van de telefoon op de lader doen de AC-8 en vergelijkbare laders allemaal hetzelfde. De laadtijd verschilt nauwelijks van de AC-4. De lader verschilt met andere laders op het moment dat de telefoon niet is aangesloten. Veel mensen vergeten dan de lader uit het stopcontact te halen, of doen dit om bepaalde redenen bewust niet. Zelfs wanneer de telefoon niet is aangesloten op de lader, verbruikt de lader stroom. Deze 'groene'  Nokia AC-8 lader verbruikt slechts 10% van het stand-by vermogen dat conventionele laders verbruiken als je vergeet om de stekker uit te trekken. Maar het is natuurlijk nog altijd beter om dat niet te vergeten!

Ter vergelijking:
Een AC-4E Lader verbruikt iets minder dan 300mW wanneer deze op het stroomnet aangesloten is, maar niet gebruikt wordt om een telefoon op te laden. Een AC-8E verbruikt iets minder dan 30mW. Op jaarbasis is dit een verschil van  2,3kWh. Met een gemiddelde kostprijs van € 0,715ct (Essent, 2010) per kWh betekent dit een besparing van € 1,65 op uw jaarlijkse energierekening.

Lees meer

Specificaties

Productcode 15-222
Producent Nokia
MPN 02702K6
Garantie 12 maanden
Laadaansluiting Nokia 0,5mm pin
Type Lader 220V Laders
Kleur Zwart
EAN 6417182805486
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten