OnePlus One Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw OnePlus One batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw OnePlus One? Hieronder staan de OnePlus One batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw OnePlus One weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Originele OnePlus One Batterij BLP571 A0001 3100mAh
  Originele OnePlus One Batterij BLP571 A0001 3100mAh

  Batterijen verliezen op den duur hun capaciteit. Bij de OnePlus One is dit natuurlijk niet anders en een nieuwe batterij biedt een groter vermogen om stroom vast te houden. Is uw batterij al enige tijd in gebruik?

  OnePlus

  € 18,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste OnePlus One batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de OnePlus One? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de One. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de One. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw OnePlus One vinden.

Waarom uw OnePlus One batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw OnePlus One uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw One leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw OnePlus One en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de OnePlus One. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw OnePlus One batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft OnePlus een half jaar garantie op de batterij van uw One, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere OnePlus One batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een OnePlus One batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten