OnePlus 3T accessoires

OnePlus 3T Accessoires

De OnePlus 3T is de opvolger van de populaire OnePlus 3. De OnePlus serie staat bekend als toptoestellen die zich met vlaggenschepen als de Galaxy S en iPhone series kunnen meten voor een veel lagere prijs. De OnePlus 3T heeft een grotere accu dan zijn voorganger en verbeterde software zodat de batterij extra lang meegaat. Om optimaal van deze extra gebruikstijd te kunnen genieten vindt u bij GSMpunt alle OnePlus 3T accessoires die u nodig heeft!

Bescherm uw OnePlus 3T!

Het zou natuurlijk enorm zondig zijn als uw OnePlus 3T onder de krassen en deukjes komt te zetten of zelfs kapot gaat. Om dit te voorkomen heeft GSMpunt de juiste bescherming voor uw OnePlus 3T.

OnePlus 3T Hoesjes

In ons assortiment OnePlus 3T watch-cases vindt u verschillende watch-cases die uw OnePlus 3T goed beschermen tegen valschade, krassen en deukjes. De OnePlus 3T heeft exact hetzelfde formaat als de OnePlus 3, dus OnePlus 3 watch-cases passen ook op de OnePlus 3T.

OnePlus 3T Screen Protector

Om ook het scherm van uw OnePlus 3T goed tegen krassen te beschermen kunt u uw hoesje aanvullen met een screen protector. Een screen protector vormt een extra laagje bovenop uw scherm. Hierdoor komen krassen op de screen protector en niet op het scherm, waardoor het scherm onbeschadigd blijft.

Handige OnePlus 3T Opladers

De OnePlus 3T beschikt over USB C, een extra snelle standaard voor het opladen van uw toestel. Bij GSMpunt vindt u diverse handige OnePlus 3T opladers die extra mogelijkheden bieden. Zo kunt u met een autolader uw OnePlus 3T tijdens het rijden weer opladen. Daarnaast kunt u met een powerbank, een draagbare batterij, uw toestel altijd en overal opladen.

Geniet extra van uw muziek

Houdt u van muziek? Dan vindt u bij GSMpunt diverse accessoires om uw geluidservaring te optimaliseren. Wilt u uw muziek met iedereen delen? Een speaker kan hierbij erg van pas komen. Met deze speakers kunt u de kamer van geluid voorzien zonder uw toestel bij de speaker te hoeven laten liggen. Wilt u juist niemand storen met uw muziek? Met onze headsets of bluetooth headsets kunt u optimaal van uw muziek genieten. Met headsets van verschillende bekende merken als Jabra en Samsung bent u verzekerd van goede kwaliteit geluid.

Precieze Stylus Pennen

Wilt u duidelijk op uw OnePlus 3T tekenen en schrijven, of gewoon niet telkens uw vinger hoeven te gebruiken? Bij onze stylussen van onder andere Adonit vindt u stylus pennen van hoge kwaliteit om productief te werken.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor OnePlus 7T Pro hoesjes, OnePlus 7T hoesjes en OnePlus 7 Pro hoesjes.

Klik hier voor de resultaten