OnePlus 3 accessoires

De OnePlus 3 is het vierde toestel van OnePlus. De OnePlus toestellen staan bekend als ‘flagship killers’. Ze gaan namelijk de concurrentie aan met de beste smartphones van bekende merken. Zo is de OnePlus 3 te vergelijken met de Galaxy S7 Edge en iPhone 6S. Er is alleen één groot verschil: de OnePlus 3 kost zo’n €300,- euro minder dan de concurrentie. De lof voor de OnePlus 3 is dan ook zeker terecht. Bij GSMpunt bieden wij een gevarieerd aanbod aan accessoires aan om u dit geweldige toestel nog beter te laten benutten, of te beschermen.

Bescherm uw OnePlus 3

Want hoe goed een toestel ook is, vol met krassen en deuken is het niks. Daarom biedt GSMpunt verschillende mogelijkheden om uw OnePlus 3 tegen schade te beschermen. Zo kunt u het scherm van de flagship killer beschermen met een screen protector. We bieden zowel de traditionele (flexibele) screen protectors aan als de populaire Tempered Glass screen protectors. Dit zijn glazen plaatjes die het scherm uitstekend beschermen: scherpe voorwerpen maken geen kans.

OnePlus 3 watch-cases

Daarnaast is een hoesje voor uw OnePlus 3 natuurlijk aan te raden. Ons assortiment biedt een gevarieerde aanbod, zodat u een hoesje kunt kiezen dat goed bij uw stijl past. U kunt kiezen voor een hoesje dat simpelweg de best mogelijke bescherming biedt, of een hoesje dat iets extra’s te bieden heeft. Zo zijn er watch-cases die als standaard gebruikt kunnen worden, vakken hebben waar u pasjes in kunt bewaren of een venster hebben, zodat u uw smartphone kunt gebruiken zonder de case te hoeven openen. Er is keuze genoeg dus.

Verbeter uw muziekervaring

Als u een muziekliefhebber bent, heeft GSMpunt diverse accessoires om uw muziekervaring te vergroten. Zo hebben wij diverse Speakers om uw muziek altijd met vrienden te kunnen delen zonder last te hebben van kabels. Voor een persoonlijker ervaring, bieden wij verscheidende 3.5mm headsets. Of u nu op zoek bent naar een simpel paar oordopjes of een premium koptelefoon, bij GSMpunt vindt u wat u zoekt. Ook draadloze headsets zijn zeker een optie. Die vindt u bij onze Bluetooth Headsets.

GSMpunt Service

De OnePlus 3 is een geweldig toestel en met deze accessoires kunt u de ervaring die u heeft nóg beter maken. Twijfelt u over uw aankoop, heeft u een vraag of kunt u het product dat u zoekt niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Onze medewerkers staan 5 dagen per week paraat om u met al uw vragen te helpen.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor OnePlus 7T hoesjes, OnePlus 7T Pro hoesjes en OnePlus 7 Pro hoesjes.

Klik hier voor de resultaten