Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Samsung Galaxy S4 Active LCD + Digitizer incl. Gereedschap

Bekijk productvideo
Productcode: 17-5341
€ 189,95 incl btw.
Niet meer leverbaar
Veilig en eenvoudig betalen
 • iDEAL
 • PayPal
 • Bancontact
 • CreditCard
Samsung Galaxy S4 Active Dit product is geschikt voor de:
Samsung Galaxy S4 Active
 • Gratis verzending binnen Nederland en België
 • 14 dagen retourgarantie
 • Veilig en eenvoudig betalen
 • Thuiswinkel waarborg en een 9.5 op TrustPilot

Productomschrijving

Heeft u een barst in het scherm van uw Samsung Galaxy S4 Active? Of worden kleuren niet goed meer weergegeven? Dit kunt u oplossen door uw scherm te vervangen met deze Samsung Galaxy S4 Active LCD + Digitizer!

De Samsung Galaxy S4 Active is een bijzonder toestel. Het is namelijk volledig waterdicht. Om deze bijzondere eigenschap te waarborgen, zit het toestel wat anders in elkaar dan andere Samsung toestellen. Op deze manier is het dan ook erg moeilijk om alleen het scherm te vervangen. De kans is dan groot dat uw toestel niet meer waterdicht is na de reparatie. Daarom raadt GSMpunt aan de complete voorkant van uw S4 Active te vervangen, zodat u de grootste zekerheid op waterdichtheid heeft.

Om de Samsung Galaxy S4 Active LCD + Digitizer te monteren, zult u de overige onderdelen van uw vorige toestel moeten halen, om deze op het nieuwe frontje te monteren. Dit is even werk, maar doodmiddel van onderstaande video goed te doen. In deze video wordt een Samsung Galaxy S4 Active compleet uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Deze video kunt u stap voor stap nadoen.

Samsung Galaxy S4 Active Demontage video

Gereedschap

In de video worden verschillende gereedschappen gebruikt. Om het vervangen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, stuurt GSMpunt deze gereedschappen gratis mee! Zo heeft u alles in huis om de reparatie te laten slagen.

Openingstool


Smartphone plastic opening tool

Deze opening tool is het ideale gereedschap om covers of frontjes te verwijderen. De scherpe kunststoffen punt kan overal eenvoudig tussen worden gewurmd zonder schade aan het toestel te beschadigen. Daarnaast kan deze tool ook gebruikt worden om andere onderdelen te vervangen of te verwijderen. 

Philips #00 Schroevendraaier

De Philips #00 Schroevendraaier, ideaal voor het repareren van uw telefoon of tablet!Schroevendraaier

Wanneer u uw telefoon wilt repareren of een aantal onderdelen wilt vervangen moet u vaak een kleine schroevendraaier gebruiken. Tegenwoordig zitten in alle telefoons en tablets steeds kleinere schroeven. Hierdoor is het niet meer mogelijk om uw telefoon uit elkaar te halen met een standaard schroevendraaier.

Maar gelukkig is er nu een nieuwe standaard voor telefoons en tablets, de kleine #00 schroevendraaier geeft u de mogelijkheid om alle kleine schroeven in uw toestel los te draaien. Hierdoor wordt het repareren of vervangen van onderdelen nog makkelijker.


Pincet voor telefoonreparaties

Bent u bezig met de reparatie van uw telefoon, maar kunt u moeilijk grip houden op de kleine onderdelen? Dan kunnen wij het gebruik van deze handige pincet aanraden. Deze pincet heeft een puntig uiteinde dat precies werken mogelijk maakt.

Samsung Galaxy S4 Active LCD + Digitizer incl. Gereedschap

 • Repareer uw Samsung Galaxy S4 Active LCD scherm
 • Alles wat u voor uw reparatie nodig heeft
 • Inclusief Philips #00 Schroevendraaier
 • Inclusief Smartphone plastic opening tool
 • Inclusief Pincet voor telefoonreparaties
Lees meer

Specificaties

Productcode 17-5341
Producent Samsung
MPN GH97-14743A
Garantie 6 maanden

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten